طراحي سايت پارسايا طراحي سايت پارسايا .

طراحي سايت پارسايا

طراحي سايت چيست

در طراحي سايت شركتي باغ تالار و طراحي وب سايت شامل تعدادي از صفحات با فرمت هاي .html و يا .php و... است كه مانند كامپيوتر در تعدادي از پوشه ها مرتب شده اند. اصلي ترين صفحه سايت كه شروع كار از آن شكل مي گيرد صفحه index.html است. در طراحي وب سايت و يا ب وقتي به دنبال آدرس مورد نظر خودتان هستيد و آنرا وارد مي كنيد مرورگر شما اطلاعات را سرور دريافت مي كند و سپس آنرا به شما نمايش مي دهد. (مانند https://www.parsaya.com) 

فايل index.html شامل تعدادي از متون كدها و تصاوير است كه يك طراح وب سايت چگونگي چيدمان آنرا براي نمايش به كاربر مشخص مي كند. در صفحات وب ممكن است تعدادي از صفحات به صفحات ديگر لينك داده شده باشند. كه به طور كلي به اين مجموعه از لينك ها ، تصاوير ، متون و... ساخت سايت گفته مي شود. در ادامه به توضيح كامل طراحي سايت و طراحي پرتال خواهيم پرداخت:

 

1.شروع طراحي سايت به نحو زير است:

-انتخاب نام دامنه (همان اسم سايت را دامنه مي گويند)

-ثبت اين نام دامنه اي كه انتخاب كرديد

-خريد هاست و يا جايي كه فايل هاي سايت شما برروي آن قرار مي گيرد. مهم ترين فاكتور انتخاب هاست

-طراحي قالب و گرافيك سايت

 

2.اپليكيشن هاي مورد استفاده در طراحي سايت و طراحي پرتال:

اساس كار ساخت سايت بر اساس زبان هاي برنامه نويسي مانند php,python,asp و... است كه در دنياي امروزي محبوب ترين زبان برنامه نويسي زبان phpاست . استفاده از فناوري هاي php و python قابليت انعطاف پذيري سايت را بالا مي برد و همچنين امكان استفاده از پنل مديريتي بسيار ساده و كارآمدي را به كاربران مي دهد. همچنين اين دو زبان قابليت ايجاد شي گرايي و توسعه سايت را افزايش خواهند داد. در اين نوع زبان ها از بانك اطلاعاتي mysqlاستفاده مي شود سايت هايي نظير گوگل از اين نوع بانك هاي اطلاعاتي استفاده مي نمايند.

 

3.چرا امنيت سايت داراي اهميت است ؟

براي جلوگيري از سو استفاده هاي احتمالي كاربران هنگام ورود به سايت شما اعتبار سنجي مي شوند و همچنين چهارچوب هايي كه شركت پارسايا بر اساس آن ها كار مي كند همراه هر كاربر يك كد امنيتي را قرار مي دهد تا از دسترسي هاي غير مجار پرهيز شود. و از بانك هاي اطلاعاتي سايت ها يك نسخه بك آپ گرفته مي شود تا در صورت از بين رفتن آن ها مجددا بتوان اطلاعات سايت ها را بازگرداني نمود.

 

انواع طراحي وب سايت و طراحي فروشگاه پرتال و وب سايت:

سايت ها با توجه به قابليت استفاده و نوع برنامه نويسي آن ها به چندين دسته تقسيم بندي مي شوند:

سايت هاي ايستا و يا استاتيك (static) :

در اين نوع طراحي سايت ، سايت ها فقط يكبار طراحي شده و و اطلاعات مورد نياز در آن ها فقط در هنگام طراحي روي آن ها قرار مي گيرند. اينگونه سايت ها امكان ايجاد پنل مديريت براي كاربران را ندارند و براي صاحبان سايت هايي مناسب است كه قصد دارند سايت خودشان را فقط چند با در سال بروز رساني نمايند. هزينه طراحي ساييت شركتي اينگونه سايت ها بسيار پايين است و گوگل به راحتي مي تواند آن ها را فهرست بندي نمايد. و بيشتر باhtml و css هستند.

سرعت بارگذاري سايت هاي استاتيك به دليل حجم كدهاي كم بسيار بالا است و همچنين اين گونه سايت ها معمولا داراي ظاهر بسيار بهتر و زيباتري نسبت به ساير سايت ها هستند زيرا بدليل نبود امكان دايناميكي آن ها مي توان هر مقدار تغييري را در آن ها به وجود آورد.

 

سايت هاي ديناميك و يا پويا (dynamic):

در اينگونه ساخت سايت ها و يا طراحي پرتال ها افراد مي توانند به پنل مديريت دسترسي داشته باشند و سايت خود (محتوا و يا قالب) آنرا ويرايش نمايند. در اينگونه سايت ها از زبان ها برنامه نويسي php و يا python براي ديناميكي كردن آن ها استفاده مي شود.

در اينگونه طراحي سايت ها به دليل اينكه محتواي سايت بايد تغيير كند نمي تواند ظاهري زيبا و يا حداقل به اندازه سايت هاي ايستا داشته باشد.

در سايت هاي ديناميكي محدوديتي بابت ايجاد محتواي سايت شما وجود ندارد فقط بستگي به حجم هاست خريداري شده توسط مشتريان دارد.

استفاده از حجم كدهاي زياد در اينگونه از سايت ها باعث مي شود سرعت بارگذاري سايت بسيار كند تر از طراحي سايت هاي ايستا شود. و اينگونه سايت ها براي سازمان هايي مناسب است كه تمايل دارند سايت آن ها در سال چندين مرتبه تغيير كند.

 

پرتال‌ها (portal):

در اينگونه طراحي سايت ها و طراحي پرتال ها، سايت ها بسيار بزرگتر هستند و براي استفاده داخل سازمان ها طراحي شده اند. مانند پرتال دانشگاه آزاد اسلامي و يا پرتال هاي خبري.

 

سايت‌هاي استاتيك و فلش‌ها (flash & dynamic flash web page) :

در اينگونه طراحي وب سايت ها و طراحي پرتال ها سايت هاي فلش در 2 مدل سايت هاي ايستا و سايت هاي نيمه پويا هستند. كه از تكنولوژي هاي xmlبراي انتقال داده‌ها و action script براي ديناميك كردن فلش در اينگونه سايت ها استفاده مي شود.

اينگونه سايت ها معمولا غير قابل تغيير هستند و بايد توسط افرادي كه به فلش مهارت دارند دستكاري شوند. سايت هاي فلش به دليل حجم زياد و غير قابل تغيير بودن و همچنين به دليل اينكه گوگل قادر نبود آن ها را شناسايي كند تقريبا از رده خارج شده اند.

مزاياي سايت هاي فلش زيبايي آن ها است. اينگونه سايت ها براي كساني مناسب است كه نمي خواهند در گوگل ظاهر شوند و يا نيازي به تبليغات ندارند.

 

سايت‌هاي مديريت محتوا cms:

در اينگونه طراحي وب سايت ها و يا طراحي پرتال ها كه به آن ها cms گفته مي شود. از نوع سايت هاي ديناميك و يا پرتال ها هستند cms هايي مانندwordpress و يا joomla از اين دسته از سايت ها هستند.

راه اندازي اينگونه از سايت ها كمتر از سه روز كاري زمان مي برد و براي سايت هايي كه ديد بلند مدت دارند مناسب نيستند زيرا قابليت تغيير زيادي را ندارند و از پيش نوشته شده هستند و طراحان سايت ها نمي توانند زياد در طراحي سايت آن ها دخالت كنند.


برچسب: ساخت سايت، طراحي سايت شركتي، طراحي وب سايت،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ساعت: ۰۲:۵۵:۲۷ توسط:علي صادقي موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :